Rucsacul,un simbol clasic

Rucsacul a înlocuit servieta,geanta,şi în plus,este convenabil mai ales dacă iei cu tine în fiecare zi laptopul sau cărţi pe care vrei să le citeşti în mijloacele de transport. Este mult mai convenabil,şi cuvântul în sine se pliază la punctul de mijloc. La fel ca blugii skinny sau alte articole vestimentare care au redevenit la modă,şi rucsacul a realizat un fel de convergenţă culturală. Acesta este purtat de toată lumea,femei sau bărbaţi.

Rucsacul prezent şi în filme

Datorită capacităţii sale de călătorie şi fapte de eroism improvizat,acesta este ales şi în filme de actori precum Peter Parker în Uimitorul Om Păianjen 2,dar şi pentru avertizori,de Edward Snowden sau Benedict Cumberbatch. Acesta niciodată nu este prea mic.

Rucsacul se găseşte în diferite modele şi culori,este făcut dintr-un material impermeabil şi foarte rezistent la uzură. Cel mai des folosit material este în prezent Cordura,este comod pe spate şi nu creează puncte de presiune. Acesta poate fi purtat în orice anotimp,fie că plouă sau ninge,sau că este cald. 

 

Culorile şi modelele se potrivesc oricărei ţinute,şi te poţi bucura de avantajele purtării unui rucsac,chiar dacă este unul sport,elegant sau casual. Secretul modei acestui must-have este să ne amintim că mărimea contează.

Acest accesoriu poate fi purtat la orice,fie că este o ţinută casual formată dintr-o pereche de blugi şi o bluză,cu o jachetă de piele şi o pereche de tenişi. La fel de bine îl poţi lua şi la o ţinută office formată dintr-o fustă,cămaşă,cu un palton şi o pereche de ghete,dar şi la ţinute lejere de inspiraţie sporty-chic sau la sală.

Rucsacul a fost şi va rămâne mereu accesoriul preferat de multe femei,mai ales dacă eşti o persoană care are mereu multe lucruri de luat cu ea. Este unul dintre cele mai confortabile,comode şi funcţionale accesorii pentru care poţi opta în această perioadă.

Credite foto:www.famecherry.com