Dacă începi să incluzi în rutina ta zilnică acest obicei,de a bea dimineaţa,pe stomacul gol,oţet de mere cu miere vei simţi o ameliorare adigestiei,iar durerile de la nivelul muşchilor,articulaţiilor şi gâtului se vor reduce considerabil. Într-un cuvânt,această băutură îţi va îmbunătăţi viaţa şi îţi va reda energia şi starea bună de sănătate.

Duci un stil de viaţă stresant şi mănânci haotic,în special alimente nesănătoase şi băuturi carbogazoase,îndulcite în exces? Aceste obiceiuri produc aciditate în corp şi scad nivelul pH-ului,fapt ce duce la apariţia a numeroase boli,infecţii şi inflamaţii.

Din fericire,dacă bei oţet de mere cu miere reglezi nivelul de alcanitate din organism. Prin acest gest creşti şi pH-ul în corp,pentru că acesta să poată lupta mai eficace cu germenii şi cu îmbolnăvirile.

Cum slăbeşti cu oţet de mere

De ce e benefică această combinaţie

Oţetul de mere este sucul de fructe fermentat,care şi-a păstrat substanţele valoroase din mere,precum pectină,vitaminele B1,B2,B6,biotină,acid folic,niacină,acid pantotenic şi vitamina C. Conţine,de asemenea,şi minerale,cum sunt sodiu,fosfor,potasiu,calciu,fier şi magneziu. În plus,are acid acetic şi acid citric.

Mierea este un sirop dulce produs de albine cu ajutorul nectarului din flori. Conţine potasiu,calciu,magneziu,fier,cupru,zinc,dar şi vitamina C,tiamină,riboflavină,acid nicotinic,vitamina B6 şi acid pantotenic. Cu cât mierea este mai închisă la culoare şi mai neprocesată,cu atât este mai bogată în nutrimenţi.

Proprietăţile acestui suc sănătos

 Efectele pozitive au legătură cu tratamentul pentru:

-durerile articulare;

Ai dureri articulare? Află cauzele posibile!

-refluxul gastric şi calmarea arsurilor la stomac;

-îmbunătăţirea digestiei şi eliminarea constipaţiei;

-reducerea nivelului de colesterol „rău“ din sânge;

-scăderea presiunii arteriale;

-slăbit;

-calmarea durerilor în gât;

-creşterea energiei;

-eliminarea respiraţiei urât mirositoare;

-scăderea riscului de inflamaţii.

Cum faci amestecul

Ca să faci băutura-minune ai nevoie de o linguriţă de miere,o linguriţă de oţet de mere şi o ceaşcă de apă. Amestecă ingredientele într-un pahar de sticlă înalt şi bea conţinutul cu cel puţin 20 de minute înainte de micul dejun. Poţi să consumi după oricâtă apă simţi nevoia.