Principalele ingrediente,ghimbirul şi untul de migdale,stimulează regenerarea pielii,conţin fibre,vitamina B6 şi potasiu,care nu numai că protejează pielea,ci are beneficii şi în menţinerea sănătăţii rinichilor,oaselor şi a inimii.

În plus,substanţele nutritive stimulează activitatea celulelor pielii şi le protejează de daunele provocate de radicalii liberi. Datorită cantităţii de vitamina E şi a acizilor graşi pe care-i furnizează organismului,smoothie-ul este hidratant şi stimulează producţia de elastină,dar şi de melanină din piele.

Citeşte şi:Uleiul de măsline,tratament pentru părul deteriorat

Pentru smoothie,ai nevoie de:

-2 banane

-2 ceşti de apă

-1 lingură de ghimbir ras

-1 lingură de unt de migdale

-3 linguri de seminţe de cânepă

-cuburi de gheaţă (opţional)

Mod de preparare:

Descojeşte bananele,pune-le în vasul blenderului şi mixează-le până devin pastă. Adaugă ghimbirul ras,apa şi amestecă din nou câteva secunde. Apoi,adaugă untul de migdale şi seminţele de cânepă şi mixează-le la viteză mică până capătă o textură cremoasă. La final adaugă şi cuburile de gheaţă.

Citeşte şi:Măşti uimitoare cu castravete pentru orice tip de ten

Consumă băutura dimineaţa sau după-amiaza,de cel puţin trei ori pe săptămână,regulat,pentru cele mai bune rezultate. Nu neglija rutina de îngrijire a pielii. Foloseşte protecţie solară şi creme în fiecare zi. În plus,aplică măşti de faţă.

Credit foto:www.steptohealth.com