Poţi arăta cu 10-15 ani mai tânără fără să apelezi la chirurgia plastică. Tot ce trebuie să faci este să consumi în mod constant obăuturăcare face minuni asupra corpului-regenerează toate ţesuturile,de la interior spre exterior,redă strălucirea şi catifelarea pielii şi estompează în mod vizibil ridurile.

Pentru prepararea băuturii,ai nevoie de 100 ml de ulei din seminţe de in,2 lămâi de dimensiune medie,o căpăţână de usturoi şi 500 grame de miere.

Mod de prepare

Curăţă usturoiului,după care adaugă-l într-un blender împreună cu cele două lămâi (una cu coajă,una curăţată). Amestecă-le bine.

Adaugă mierea şi uleiul din seminţe de in,după care amestecă-le din nou.

Toarnă compoziţia într-un borcan de sticlă care se închide etanş,apoi bagă-l la frigider.

Ia câte o lingură din acest elixir de trei ori pe zi,înainte de mesele principale ale zilei.

Cum acţionează această băutură asupra corpului

Uleiul din seminţe de in şi lămâie au un rol detoxifiant asupra ficatului. Acest organ este motorul organismului,ceea ce înseamnă că odată detoxifiat,corpul reîntinereşte.

Vitamina C din lămâie este un antioxidant puternic,ce redă elasticitatea pielii,estompează ridurile şi întăreşte sistemul imunitar şi vasele de sânge.

Usturoiul curăţă vasele de sânge şi elimină microbii din corp,în timp ce mierea reface ţesturile şi redă strălucirea pielii.