Ceaiul de mentă rece

Menta stimulează organismul să accelereze procesul de ardere a grăsimilor şi să digere mult mai repede alimentele consumate. Aşadar,bea ceai de mentă rece pentru a scăpa rapid de colăceii de pe burtă.


Citeşte şi:

Uite ce să incluzi în dieta ta ca să slăbeşti!

Slăbeşte 3 kg în 7 zile cu dieta cu prune


Shake-ul din ciocolată neagră

Consumul ciocolatei negre te ajută să slăbeşti,deoarece îţi reduce apetitul alimentar pentru gustări şi dulciuri bogate în calorii goale,însă un efect mult mai puternic îl are shake-ul pe bază de ciocolată. Esenţial este să optezi pentru o ciocolată cu peste 80% cacao,la care să adaugi puţin lapte de migdale.

Ceaiul verde

Se ştie că ceaiul verde are proprietăţi antioxidante,însă această băutură are şi rolul de a stimula arderea grăsimilor. Acest beneficiu este dat de catechinele pe care le conţine din plin,nişte compuşi care elimină depozitele de grăsimi.

Apa aromată

Dintre toate băuturile,aceasta este cea mai recomandată,deoarece are cele mai multe beneficii asupra corpului-stimulează eliminarea toxinelor din corp,taie apetitul alimentar şi stimulează metabolismul să ardă mai repede depozitele de grăsimi. Poţi bea oricând un pahar cu apă în care să adaugi fie puţină mentă,fie o felie de lămâie,de lime sau de grepfrut. Rezultatul va fi pe măsura aşteptărilor tale.