Şopteşte-i vorbe dulci

 
Seara,când sunteţi în pat,şopteşte-i la ureche vorbe dulci cu tentă erotică,iar apoi sărută-l pe ureche,pe gât şi mângâie-l tandru. Roagă-ţi iubitul să-ţi spună şi el care sunt fanteziile lui,iar apoi poate le puneţi şi în aplicare.
 

Atingere pe nevăzute

 
Leagă-ţi partenerul la ochi cu o eşarfă şi atinge-l cu o parte a corpului tau:buze,degete,vârful nasului,etc. Jocul presupune ca el să ghicească cu ce parte l-ai atins. Dacă nu reuşeşte din prima,mai atinge-l o dată sau dă-i câteva indicii. După ce ghiceşte,câştiga dreptul de a-i îndeplini o dorinţă sexuală.
 

Adevăr sau provocare

 
Fă din cunoscutul joc “Adevăr sau provocare”un moment intens,în urma căruia să iasă scântei. Modificaţi puţin regulile jocului pentru a-l face mult mai incitant. Fiecare trebuie să se gândească la 4-5 provocări fierbinţi pe care să le scrieţi pe câte un bileţel şi apoi adăugaţi-le într-un bol. Ori de câte ori unul dintre voi alege provocare,extrage un bileţel şi face ce scrie în el.
 

Gesturi îndrăzneţe în public

 
Când ieşiti cu prietenii într-un bar sau restaurant,atinge-ţi iubitul uşor cu picioarele pe sub masă,zâmbeşte-i seducător,cochetează cu el din priviri,fără ca ceilalţi să observe gesturile tale. Jocul vostru erotic poate continua în baia localului în care vă aflaţi...
 

Preludiu la rece

 
Dacă vă plac senzaţiile tari,atunci ar trebui să încercaţi un preludiu,în bucătărie,dar nu oriunde,ci în faţa frigiderului deschis. Săruturile pasionale,atingerile senzuale învăluite de aerul rece vă vor da o senzaţie unică,de neuitat.
 

Dansează-i provocator

 
Îmbracă-te într-o lenjerie intimă extrem de provocătoare,dă drumul la muzică şi dansează lasciv în faţa partenerului tau. Pentru ca dansul sa fie şi mai interesant,atinge-ţi iubitul din când în când,sarută-l şi renunţă treptat la piesele vestimentare.