Când în sfâşit ai impresia că l-ai întâlnit te cuprinde un sentiment imens de fericire. Însă,uneori îţi poate lua ani ca să-l găseşti. Care este reţeta ca să ştii cu siguranţă că ai făcut alegerea potrivită? Cum poţi ştii că cel cu care te întâlneşti este cel de care ai nevoie?

Îţi poţi da seama în funcţie de 11 semne dacă este sau nu cel sortit ţie.

 1. Este întotdeauna mândru de tine şi te susţine în tot ceea ce faci. De fiecare dată când are ocazia,se laudă cu tine în faţa cunoscuţilor. Când ai o realizare profesională nu rezistă să se bucure pentru tine,mai mult decât ai face-o tu de cele mai multe ori. Şi asta pentru că tu eşti foarte importantă pentru el.
 2. Chiar dacă au  trecut câţiva ani de când sunteţiîmpreună,el este în continuare cavaler şi este atent cu tine. Îţi tine uşa,îţi cară bagajele,te poartă pe braţe până acasă când te dor picioarele după ce ai purtat o zi întreagă tocuri şi nu mai poţi face nici măcar un pas.    
 3.  Nu încearcă deloc să te schimbe,te place fix aşa cum eşti. Îţi ştie punctele slabe foarte bine şi cu toate acestea,te consideră adorabilă şi te acceptă cu toate imperfecţiunile tale.
 4.  Îţi duce dorul. Nu e doar un lucru pe care ţi-l spune când nu reuşeşte să te vadă,ci e ceea ce simte. Chiar dacă nu te vede o zi se întristează şi de-abia aşteaptă să treacă mai repede timpul.        
 5.  Poţi plânge în faţa lui fără să te simţi jenată. De fapt,simţi că te poţi comporta natural în preajma lui şi ca nu simţi nevoia să te cenzurezi în niciun fel. Va fi mereu lângă tine cu un sfat şi un umăr pe care poţi plânge.     
 6. Când prietenii tăi încep să se plângă de parteneri,constaţi că tu nu prea ai nimic de povestit. Nu vrei să pari cea mai tăcută,însă chiar nu ai de ce să te plângi pentru că pprietenul tău e minunat şi te înţelegi foarte bine cu el.          
 7. E apropiat de familia ta şi se asigură că şi tu te întelegi bine cu familia lui. Menţine legătura cu părinţii şi bunicii tăi,îi sună atunci când îşi aniversează ziua de naştere sau pur şi simplu,doar să vadă că sunt bine.     
 8.  Prietenii tăi sunt şi prietenii lui şi îi pasă de ei. Dacă unul dintre ei are o zi proastă,îţi sugerează să te duci la el sau să-l chemaţi la voi acasă. Dacă nu a mai auzit de un apropiat de-al tău de ceva vreme,se va interesa de starea acestuia,să vadă ce mai face.         
 9. Este confortabil cu faptul că uneori te mai enervezi. Întelege că toţi suntem oameni şi că din când în când ne mai poate sări ţandăra. Singurul lucru care l-ar putea deranja e că nu îi place să te vadă supărată .
 10.  Îţi face complimente din senin. Îţi zice că eşti frumoasă,chiar dacă e una dintre acele zile când părul nu-ţi stă de nicio culoare şi nici măcar nu porţi machiaj şi culmea,mai eşti îmbrăcată şi cu hainele de casă.           
 11.  Puteţi face lucruri împreuna fără să vă certaţi tot timpul. De exemplu,când trebuie să călătoriţi,excursia nu devine o catastrofă în momentul în care începeţi să vă faceţi bagajele şi tu îţi iei mai multe haine sau îţi faci valiza în ultimul moment,cu 5 minute înainte de plecare.        

Un lucru e cert:voi doi aveţi orelaţieminunată şi dacă vrei să o menţii aşa,fă şi tu pentru partenerul tău tot ceea ce face el pentru tine. Oferă-i spriijinul tău şi încearcă să îi fi alături în orice situaţie,în special atunci când dă de greu.  

Citeşte şi:Test-ce fel de cuplu sunteţi

sursă foto:kingofwallpapers.com