În momentul în care întâlnim o persoană  nouă,de multe ori simţim un sentiment profund de conectare. Aceasta devine specială fără să facă nimic în acest sens. Pentru că,există semnecare ne spun că oamenii pe care-i întâlnim i-am mai văzut şi în altă viaţă.

Conexiunea pozitivă

În momentul în care cunoşti o persoană,pentru prima dată,există o conexiune pozitivă instantaneu. Simţi că o cunoşti de foarte mult timp şi începi să vorbeşti cu ea despre viaţa ta şi ea face la fel. 

Simţi o forţă misterioară care te atrage spre el

Ai senzaţia că sufletul tău este atras de el printr-o forţă misterioasă. Cu cât vă cunoaşte-ţi mai bine,cu atât sentimentul că-l ştii de undeva este mai puternic!

Citeşte şi:Semnele care prevestesc moartea

Îl visezi noaptea

Visezi că partenerul îţi spune ceva,iar a doua zi când îl vezi îţi spune ceva similar. Astfel de vise te conving şi mai mult că acea conexiune este eternă.

Contactul vizual

Ochiilui îţi spun foarte multe lucruri,pentru că,în momentele în care eşti cu el,te simţi hipnotizată. În plus,o să ţi se pară că timpul stă în loc atunci când petrece-ţi timpul împreună.

 Începi să crezi în telepatie  

După mai multe întâlniri cu partenerul,începi să crezi în telepatie,deoarece comunicarea pare a fi predominant telepatică. Ori de câte ori te gândeşti la el,te sună sau îţi trimite mesaj.

Sentimentul de deja vu

Când mergeţi împreună să vizitaţi diverse locuri,simţi că aţi mai fost acolo în viaţa anterioară.

Citeşte şi:Ochiul magic te protejează de tot ce e rău

 Momentele petrecute împreună devin speciale  

Fiecare moment pe care-l petreci cu partenerul devine special şi apare sentimentul că nu-ţi mai doreşti nimic altceva. Vă completaţi foarte bine unul pe celălalt.

Credit foto:www.boldsky.ro