Cel mai recomandat supliment este complexul de vitamine B,fiind cele care metabolizează grăsimile în organism şi ajută proteinele. Este complexul esenţial pentru menţinerea frumuseţii. În plus,  vitamina H cunoscută ca biotină,ajută la creşterea părului şi unghiilor.
Totodată,deficitul de zinc duce la pierdereaculorii părului şi duce la albire.

Ce vitamine trebuie să iei:

Vitamina D:ajută la deschiderea foliculilor de păr pentru creşterea lui.
Vitamina E:îi oferă strălucire părului şi îl ajută să crească.
Niacin:stimulează circulaţia pentru a permite creşterea părului.
Magneziu:ajută părul să devină mai puternic şi rezistent.
Fier:încurajează creşterea părului.

Ierburi benefice pentru menţinerea frumuseţii:urzica,coada-calului,aloe vera,coacăze (bogat în vitamina C),busuioc,rădăcină de brusture (este antiinflamator),seminţe de susan negru,rădăcină de bujor alb.

Pentru energie:

Energia care vine din interior este mai bună decât energia care este rapidă şi dispare brusc. Ia aceste două vitamine şi plante medicinale pentru stimularea energiei.

-B12
-Acid folic
-Coenzima Q10
-Ginseng
-Lemn dulce
-Astragalus

Pentru memorie:

În fiecare zi învătăm lucruri noi,de aceea,trebuie să fim capabile să le ţinem minte pe toate. Cele mai bune pentru memorie sunt Omega 3,vitaminaA şi ginkgo biloba.

Pentru dormit:

Deficitul de vitamine şi minerale nu ne lasă să dormim în timpul nopţii,iar a doua zi ne simţim obosite şi lipsite de energie. De aceea,trebuie să luăm următoarele vitamine:magneziu,melatonină,vitamina B3,B9 (acid folic),vitamina B12 şi D,acizi esenţiali,valeriană,floarea pasiunii.

 Pentru dietă:  

Atunci când vine vorba de dietă,nu este despre a depune kilograme,ci de a le elimina. Iată ce vitamine trebuie să iei:Vitaminele A,B1,B3,B6,C,D,E,fier,seleniu şi zinc.

Credit foto:www.fashionstylemag.com