Cravată subţire şi mânecile suflecate

Este combinaţia perfectă între stilul casual şi cel elegant. Aceste trucuri sunt folosite de bărbaţi pentru a transmite mesajul că sunt persoane ocupate,dar munca nu este singura lor pasiune.

Citeşte şi:Femeia perfectă în viziunea bărbaţilor

Costumul făcut la croitorEste clasic şi niciodată nu se va demoda. Costumul este potrivit oricui,prezintă o notă de eleganţă şi reprezintă oamenii de succes,în cea mai  mare parte. În plus,va atrage cu uşurinţă atenţia oricărei femei.

Tricourile şi bluzele cu decolteu în V

Femeile iubesc să vadă partenerul purtând astfel de articole vestimentare. Tricourile şi bluzele cu decolteu în V reprezintă bărbatul îngrijit şi manierat.

Tricoul alb şi jeanşiiBărbaţii care obişnuiesc să combine blugii cu tricoul alb nu vor da niciodată greş. Acest stil îi face mai atractivi.

Citeşte şi:Bărbaţii au decis cum trebuie să fie femeia ideală

Bluza Henley

Bluza fără guler,cu mâneci lungi şi nasturi la baza gâtului este printre preferatele femeilor. Este piesa vestimentară atemporală şi este preferată de starurile de la Hollywood şi de sportivii celebri.

Pantofii îngrijiţiInteresul femeilor nu se opreşte doar la pantofii de damă,ci merge până la cei bărbăteşti. Încălţămintea trebuie să fie curată şi îngrijită,iar culoarea ei în ton cu cea a pantalonului sau mai închisă. Acesta este aspectul de care ţine cont o femeie când întâlneşte un bărbat,scrie Brightside.com.

AccesoriileBrăţările din piele sau cele împletite,sunt must-have-ul acestui sezon. În plus,accesoriile dau un aspect mai romantic celui care le poartă. Femeile le văd sexy.

Pălăria,şapca sau căciulaSunt accesoriile care dau plus ţinutei şi-l scoate în evidenţă pe cel care le poartă. În plus,femeile sunt înnebunite după bărbaţii care ştiu ce să-şi pună pe cap,indiferent de sezon.

Sursă+credite foto:www.brightside.me