Nu există zi în care Mark Cuban,proprietarul echipei de baschet Dallas Mavericks,să nu citească ceva.

Şi nu ne referim la programul TV sau la câteva e-mail-uri pe care le-a primit,ci la lecturi serioase care să dureze nu mai puţin de trei ore în fiecare zi.

Bill Gates,co-fondatorul Microsoft,are acelaşi obicei. Cel mai bogat om din lume nu adoarme până nu citeşte timp de o oră în pat,în fiecare seară.

Autoarea romanelor Harry Potter,J.K Rowling,a recunoscut,într-un interviu oferit presei britanice,că citea tot ce-i pica în mâna în copilărie. Şi nu i-a prins rău deloc,având în vedere că englezoaica a devenit primul scriitor miliardar din lume!

Clubul marilor cititori include,de asemenea,şi nume precum Barack Obama,Sheryl Sandberg (Chief Operating Officer la Facebook) sau Albert Einstein.

Trezirea dis-de-dimineaţă 

 
Proverbul “Cine se trezeşte de dimineaţă,departe ajunge” chiar a funcţionat pentru Sir Richard Branson,proprietarul Virgin Group,directorul general al Disney,Robert Iger,şi şefa de la Yahoo,Marissa Mayer.
 
Adevărul e că,atunci când te dai jos din pat abia pe la prânz,slabe şanse să mai apuci să bifezi multe task-uri în ziua respectivă,nu-i aşa?