Dacă vrei să scapi de acnee într-un mod natural,îţi recomandăm să foloseşti o combinaţie miraculoasă din doar două ingrediente.

Este vorba despre gel de aloe vera şi ulei de cocos. De ce să foloseşti aceste două ingrediente naturale?  

Cum te ajută gelul de aloe vera

Gelul de aloe vera este extrem de benefic în tratarea acneei,potrivit dermatologilor. Pe lângă faptul că reduce inflamaţiile pielii,gelul de aloe vera combate şi roşeaţa cauzată de acnee. Tot ce trebuie să faci este să aplici în mod constant gel de aloe vera pe zonele afectate ale pielii.

Care sunt beneficiile miraculoase ale uleiului de cocos

Pentru a combate în mod eficient coşurile de pe faţă,spate sau decolteu,este indicat să foloseşti şi ulei de cocos. Acesta conţine acid lauric,un acid gras saturat care are puternice proprietăţi antibacteriene.

Astfel,uleiul de cocos are capacitatea de a distruge bacteriile care duc la apariţia acneei,dar joacă şi un rol important în combaterea punctelor negre,a iritaţiilor şi a băşicilor care pot apărea ca urmarea a expunerii la razele UV.

Nu în ultimul rând,uleiul de cocos poate fi folosit şi ca ingredient antiîmbătrânire. Aşadar,înainte de a ieşi din casă,după ce ai folosit gel de aloe vera,aplică pe piele un strat subţire de ulei de cocos.

Ai grijă,însă,să optezi pentru un tip de ulei de cocos bio,presat la rece sau extravirgin.