Iată câteva activităţi interesante care te ajută să te relaxezi după o zi lungă:

1.Aplicaţii pe telefon

Există aplicaţii pentru telefonul mobil pe care poţi colora. În cazul în care nu te poţi dezlipi de telefonulmobil,descarcă o aplicaţie de colorat,care te va ajuta cu siguranţă să scapi de stres.

2.Completează un puzzle

Poate părea o activitate pentru copii,dar completarea unui puzzle colorat te ajută să te detensionezi.

3.Citeşte o carte

Această activitate nu doar te ajută să uiţi de grijile de peste zi,dar este şi o modalitate de a-ţi antrena zilnic memoria.

4.Apucă-te de sport.

Deşi te solicită foarte mult fizic,practicarea unui sport te va ajuta să te relaxezi si să îţi menţii un tonus ridicat. Încearcă să alergi ascultând muzică,să joci tenis,baschet sau orice alt sport te atrage şi vei vedea că o să reuşeşti să scapi de stres în scurt timp.

Citeşte şi:Metode de relaxare în funcţie de zodie

5. Meditează. 

Există foarte multe tehnici de meditaţie,extrem de simple. Tot ceea ce trebuie să faci este să te concentrezi pe respiraţie. O mulţime de gânduri îţi vor veni în minte,trebuie să le laşi să treacă,menţinând un anumit ritm al respiraţiei. Poţi învăţa tehnici de meditaţie de pe Youtube sau site-uri de specialitate. Încearcă să meditezi 15 minute pe zi şi cu siguranţă o să te simţi mai relaxată.

6.Scrie

Nu doar cititul ne ajută să ne relaxăm,ci şi practica de a ţine un jurnal zilnic. Să-ţi scrii gândurile şi activităţile de peste zi te va ajuta să te descarci de emoţiilenegative şi să te relaxezi.

Citeşte şi:Exerciţii de relaxare pentru un somn mai bun