Cum s-a născut ideea acestui nou proiect? În urma întâmplărilor pe care viaţa i le-a rezervat, mai mult sau mai puţin plăcute, prin care fiecare om trece la un moment dat, lui Costin i-a venit ideea de a îşi dedica o parte din timpul său liber celor care au nevoie de el.

Consideră că este important să oferi necondiţionat si să aduci o contribuţie pozitivă în folosul umanităţii. Este conştient de faptul că oamenii au nevoie mai mult ca oricând să depăşească graniţa internetului şi să se întoarcă la comunicarea reală, autentică, aceea în care îţi priveşti interlocutorul în ochi.

Uneori, o simplă conversaţie în care îţi deschizi sufletul poate fi transformatoare. În timpurile în care trăim, în care internetul a pus parcă stăpânire pe vieţile oamenilor şi totul pare a fi pe fugă, nu ne-ar prinde rău să punem pauză şi să facem lucrurile într-o manieră diferită.

„Îmi face plăcere să petrec timp în compania oamenilor, aşa că sunteţi bineveniţi să petreceţi câteva ore împreună cu mine şi cu bunul meu prieten, Petru Octavian“, aşa a sunat mesajul postat pe reţelele de socializare care anunţa prima întâlnire de acest gen, în Parcul Titan. Vor mai urma şi altele, probabil  şi în alte locaţii, care vor fi anunţate pe pagina oficială a actorului.

">
Sursa foto: cinemagia.ro