Conform unei ştiri apărute zilele trecute în presa turcă,în care se spunea că Halit Ergenc suferă de calviţie,acesta a ţinut să lămurească acest detaliu.

Doctorul Ilker Manavbasi este cel care s-ar fi ocupat de “pacientul” Halit,şi tot el ar fi  răspândit ştirea conform căreia,din cauza ţinutelor purtate în serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”,care au în componenţî turbane şi coifuri,Halit Ergec ar fi început un tratament împotriva căderii parului. Mai mult,medicul susţine că actorul şi-ar fi făcut implant de păr. Doctorul,specialist în calviţie,a facut o declaraţie în legătură cu situaţia “pacientului”:

”Nu vă pot da detalii în legatură cu pacientul,nu este etic”,a spus medicul.

La auzul acestor lucruri,renumitul actor a reacţionat imediat,negând spusele doctorului.

”Niciun moment nu mi-a trecut prin minte să-mi fac implant de păr. În nicio perioadă a vieţii mele nu m-am gândit la asta. Nu am simţit niciodată nevoia unui asemenea lucru. Este foarte clar de ce persoana care a răspândit acest zvon a făcut acest lucru”,a declarat Halit Ergenc.

Mai mult,Halit l-a acuzat pe doctorul care a imprăştiat vestea că s-a folosit de numele său pentru a-şi face reclamă.

”Dacă zvonul nu conţinea numele persoanei care a intreprins această acţiune (nu îi voi spune doctor,deoarece faptul în sine nu este demn de un doctor) nu simţeam nevoia a da această declaraţie. Însă,este foarte clar că această persoană a luat legătura cu presa,folosindu-se de numele meu,pentru a-şi face reclamă. (…)N-ar fi frumos dacă asemenea persoane şi-ar schimba punctul de vedere? Frumos trebuie să fie sufletul omului,nu doar fizicul său. Omul trebuie să aibă nu doar capul frumos,ci şi ce se găseşte în el”,a spus actorul.

Pe Halit Ergenc îl puteţi urmări în rolul Sultanului Suleyman,din serialul “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”,în fiecare joi şi vineri,de la ora 20:00,la Kanal D.