Actorul Jason Alexander, în vârstă de 61 de ani, a apărut în comedia romantică ce a avut premiera în martie 1990. Acesta a jucat rolul avocatului Philip Stuckey fiind un prieten bun cu Edward Lewis, personaj principal jucat de Richard Gere (71 ani). Alexander este cunoscut mai ales pentru rolul lui George Costanza din sitcomul american Seinfeld. Publicul însă nu a văzut decât târziu talentul şi umorul pe care le-a avut în serialul american ce a durat nouă sezoane, iar asta pentru că Seindfeld a început câteva luni mai târziu, tot în anul 1990. 

Într-o scenă din filmul Pretty Woman, Philip Stuckey a încercat să o agreseze pe Viviana Ward, personaj jucat de Julia Roberts (52 ani). Se pare că rolul actorului a fost atât de îngrozitor încât a fost urât pentru o vreme de fanii comediei.

„Am fost cunoscut în întreaga lume ca un agresor care a încercat să o violeze pe Julia Roberts şi astfel femeile m-au urât. Mergeam pe stradă şi auzeam jigniri. Am fost lovit de multe ori cu pumnii şi chiar scuipat”, a mărturisit Jason Alexander într-un interviu, potrivit The Independent

Interesant este că Alexander nu a reuşit din prima să-şi asigure rolul deoarece regizorul filmului l-a considerat „prea scund”, având o înfăţişare „prea tânără”.

„Au mai încercat alte persoane să obţină rolul şi nu ştiu de ce, dar nu au reuşit să facă o înţelegere. Am primit rolul pentru că nu puteau face o înţelegere cu actorul dorit şi erau disperaţi”, a mai spus acesta. 

Înainte de faimă, actorul a avut un alt nume de familie, Greenspan, dar l-a schimbat pentru a suna mai bine în plan profesional. Comedia Pretty Woman a aniversat în martie 30 de ani de când a apărut şi arată povestea de dragoste dintre o prostituată şi un om de afaceri.

FOTO Shutterstock.com