Pe 17 martie, Ana a împărtăşit fotografiile romantice de pe plajă pe care i le-ar fi făcut Ben Affleck. Cele mai multe cadre au fost înceţoşate, ceea ce le-a făcut mai atractive. În comentarii, fanii actriţei au scris că numai un bărbat îndrăgostit ar putea să facă asemenea poze. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨🧡

A post shared by A N A D E A R M A S (@ana_d_armas) on

 
„O, ştim cu toţii cine a făcut aceste fotografii”, „Câtă dragoste reflectă - ochii tăi strălucesc”, „Uau, Ben are un talent real. Sunt grozave "," Atât de tandru”, Cred că sunteţi cuplu reuşit ” i-au scris fanii actriţei pe Instagram.
 
Ana de Armas, care joacă în filmul ”Knives Out, Blonde”, o producţie Netflix despre viaţa legendarei actriţe Marylin Monroe, şi în ultimul film din seria James Bond, ”No Time to Die” este cunoscută pentru firea ei dezinhibată. Ea a apărut în mai multe scene nud, printre care producţiile:  ”Sex, Party and Lies”, ”Hands Of Stone” şi ”The Night Clerk”.
 
Ben Affleck şi Ana de Armas au fost surprinşi de paparazzi pe o plajă din Cuba
 
Într-un interviu pentru The New York Times, Ben Affleck (47 de ani) a povestit, între altele, despre lupta sa cu dependenţa de alcool,  motivul pentru care a renunţat la rolul din „Batman“, şi a dezvăluit, totodată, care este cel mai mare regret al său: despărţirea de soţia sa, Jennifer Garner (47 de ani), cu care are trei copii. 
 
Sursă foto: Tom Simpson flickr.com, profimedia.com