Centrul de interes al expoziţiei intitulate "Seventy Two"  îl reprezintă tabloul cu acelaşi nume,o pictură ce suprinde 72 de desene realizate în cerneală. Actriţa spune că ele derivă din 72 de nume prin care este cunoscut Dumnezeu (conceptul a fost inspirat din Cartea Exodului).

Frumuseţea elementelor grafice este dată de pictogramele chineze,dar şi de formele abstracte,combinate cu oase,bucăţi de sticlă,aripi de fluturi.

Actriţa (cunoscută graţie peliculei de succes "Îngerii lui Charlie" şi serialului "Ally McBeal") plănuise de ceva timp lansarea acestei galerii de artă. În urmă cu şapte ani,Lucy Liu a decis să plece de la Hollywood-ul şi să se restabilească la New York. Şi-a cumpărat aici un apartament destul de spaţios,în interiorul căruia şi-a amenajat un studio de creaţie şi şi-a despus actele de înscriere la New York Studio School.

Acum,Lucy Liu este în atenţia publicului cu o serie tablouri fabuloase expuse în Germania,la Munchen şi în SUA,la New York şi Los Angeles.

Expoziţia de la Londra va fi deschisă  publicului până pe 22 octombrie. Câteva procente obţinue din vânzarea fiecărei copii vor fi donate organizaţiei UNICEF (Lucy Liu este ambasadoare UNICEF).

Sursa:Reuters