Courtney Love-Buze de peştoaică

Este practic un experiment chirurgical ambulant,chiar dacă actriţa nu prea vorbeşte despre acest subiect. Cu toate acestea însă,se pare că s-a confesat pe una dintre reţelele sociale de pe internet,cu privire la buzele ei,spunând:„Îmi doresc foarte mult să am acum buzele cu care m-a lăsat Dumnezeu pe pământ. Erau drăguţe şi sufi­cient de mari!”

Carmen Electra-De la cupă B la cupă DD este doar un pas!

O ştim prea bine pe Carmen Electra! Este unul dintre cele mai frumoase busturi pe două picioare... Pardon,una dintre cele mai voluptuoase femei de la Hollywood. Însă,după cum bine te gândeai,nu a fost mereu atât de dotată. La 27 de ani,Carmen a trecut printr-o intervenţie chirurgicală de mărire a sânilor,în urma căreia a ajuns să poarte sutiene care au cupă DD! Recent a dat o declaraţie despre asta:  „Evident că acum nu mai este nevoie să port sutiene «push-up»,însă mai bine nu făceam asta! Aş fi fost poate mai... trecută cu vederea“.

Mickey Rourke-Când doctorul te strică mai mult decât boxul

După ce a dispărut de la Hollywood,Mickey Rourke s-a făcut boxer:  „Am avut nasul rupt de două ori şi a fost nevoie de cinci operaţii de rinoplastie şi una de  reconstrucţie a pomeţilor... Mi s-a prelevat cartilagiu de la ureche,pentru a-mi reconstrui nasul”,spune el. „Îmi doream să repar ceea ce boxul făcuse cu faţa mea,numai că am ales doctorul greşit pentru asta!”

Lisa Rinna-Concediată că a devenit mai frumoasă!

Vedeta TV spune cu mâna pe inimă că a ajuns faimoasă datorită buzei sale superioare! Şi dacă ăsta este adevărul,atunci ce a determinat-o pe frumoasa actriţă din „Melrose Place“ să-şi facă o reducere de buze în 2010? Se pare că prima sa operaţie nu a fost atât de strălucită;după 20 de ani,siliconul s-a întărit şi tesutul cicatrizat a cauzat nişte umflături complet dizgraţioase,care au necesitat o nouă intervenţie. Deşi Rinna spune că este fericită cu aspectul final al acestora,procedura a necesitat 42 de copci corectoare. Până şi Donald Trump i-a lăudat frumoasa pereche de buze,spunând:„Îmi plac mai mult acum decât anul trecut! Eşti mult mai frumoasă.“

Kim Kardashian-Botox la vârste „fragede”

Deşi Kim Kardashian neagă în continuare mărirea „discretă“ a sânilor şi a posteriorului său,se pare că vedeta a recunoscut într-unul dintre episoadele „Keeping Up With The Kardashians“ că şi-a făcut recent botox şi că regretă. „Chiar nu aveam nevoie de botox atât de devreme!“,a mărturisit Kim pe blogul ei.