Cu ajutorul aplicaţiei mobile descoperi întotdeauna cea mai apropiată farmacie Sensiblu,unde găseşti medicamentele de care ai nevoie. Indiferent de zona în care te afli,Sensiblu te ajută să găseşti chiar şitraseul cel mai potrivit pentru tine,prin trafic sau pe jos. Totuşi,înainte,verifică dacă produsul dorit este disponibil.

În plus,accesând aplicaţia Sensiblu descoperi rapid  toate noutăţile şi ofertele în curs disponibile în farmacii. 

Pentru a putea fi folosită aplicaţia este necesară o conexiune la internet. Meniul aplicaţiei este foarte simplu de utilizat,găseşti imediat informaţiile de care ai nevoie.

Şi asta nu este tot:prin intermediul aplicaţiei poţi solicita sau poţi activa cardul de fidelitate Sensiblupentru a te bucura din plin de toate avantajele acestuia. De asemenea,te îndrumă spre cel mai apropiat spital sau cea mai apropiată clinică. Pe lângă toate acestea,farmacistul tău personal îţi spune şi cum să acorzi primul ajutor în caz de urgenţă.

Aplicaţia Sensibluconţine şi o parte de divertisment. Astfel,odată instalată aplicaţia,vei fi informat despre starea vremii,horoscopulpentru fiecare zodie în parte,noutăţi despre produsele disponibile în farmaciile Sensiblu,cât şi promoţiile şi campaniile în desfăşurare
 
Aplicaţia conţine şi o rubrică importantă,"Ştiaţi că..",unde sunt prezentate detalii despre anumite afecţiuni,tratamente şi sfaturi de la medicii specialişti. 
 
 
Este foarte simplu de utilizat,găseşti imediat informaţiile de care ai nevoie.
 
Descarcă gratuit aplicaţia Sensibludin App Store sau Google Play şi vei fi la curent cu locaţiile Sensiblu,ofertele promoţionale,punctele de pe cardul Sensiblu şi cu toate noutăţile. În felul acesta,te vei putea organiza mult mai bine şi mai uşor,direct de pe mobil,în orice loc te-ai afla.

Pe lângă toate acestea,pentru că farmacia Sensiblu îşi doreşte să fie mai aproape de tine,aplicaţia te va ajuta să dea curs mai rapid oricăror mesaje sau reclamaţii ai avea.

Articol sponsorizat.