„Sunt fericită,este un premiu important la unul dintre cele mai renumite festivaluri internaţionale pentru un rol de suflet. Veli,personajul meu din „Loverboy”,este o tânără puternică care face orice pentru iubire” a declarat Ada Condeescu.

Actriţa de numai 23 de ani a primit felictări din partea Angelinei Jolie care s-a aflat la festival alături de partenerul ei de viaţă,Brad Pitt.

Filmul „Loverboy” aduce în atenţia publicului povestea unui adolescent care seduce fete pentru a le pasa unei reţele de prostituţie.

Intrat în acest joc al seducţiei,Luca (George Piştereanu) se îndrăgosteşte de Veli (Ada Condeescu),una dintre potenţialele sale victime. Prima dragoste se dovedeşte a fi  primejdioasă pentru ambii tineri şi cei doi trebuie să ia decizii care le vor schimba viitorul.

Filmul regizat de Cătălin Mitulescu a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes din acest an,la categoria „Un Certain Regard”. Premiera filmului în România va avea loc în această toamnă.

Festivalul Internaţional de Film de la Sarajevo este cel mai important eveniment de acest gen din regiune. Competiţia reuneşte nume importante ale cinematografiei atât în calitate de competitori,cât şi ca invitaţi.