Băutura ta preferată din fiecare dimineaţă de poate ajuta să scapi şi de kilogramele în plus. Adaugă doar câteva ingrediente în ceaşca de cafeaşi-ţi vei accelera metabolismul. Ingredientele minune sunt mierea,uleiul de cocos şi scorţişoara. Vei obţine astfel o băutură aromată şi un aliat de nădejde în lupta cu excesul de kilograme.

Cum se prepară

Ai nevoie de 1 linguriţă pudră de scorţişoară,150 g ulei de cocos şi 100 g miere. Amestecă toate ingredientele până când obţii o pastă,pe care o depozitezi la rece. În fiecare zi adaugă câte o linguriţă din acest amestec încafeacât timp este fierbinte şi amestecă până când se omogenizează.

Cum acţioneză

Scorţişoara are rol antiinflamator şi antioxidant,care te ajută să lupţi cu infecţiile şi să reduci nivelul de zahăr din sânge. Scorţişoara stimulează metabolismul să ardă mai repede caloriile provenite din zahăr şi împiedică acumularea de grăsimi în organism.

Uleiul de cocos se numără printre grăsimile sănătoase şi conţine acizi graşi,esenţiali în buna funcţionare a ficatului. Astfel acesta va funcţiona corespunzător şi va transforma grăsimile în energie,în loc să fie depozitate.

Pe de altă parte,mierea este o sursă de vitamine,ajută la creşterea nivelului de colesterol bun şi astfel contribuie la obţinerea greutăţii corporale ideale.