Pentru o femeie,pantofii au devenit foarte importanţi,de aceea,are mai multe perechi. În plus,la unele femei dulapul este plin cu pantofi de toate culorile,pe care,unii poate nu i-a încălţat niciodată,sau doar o singură dată.

Acest lucru este foarte bun,deoarece vara se poartă culori vibrante,lăsând la o parte negrul. Aşa că,dacă ai şi tu pantofi coloraţi,nu ezita să-i porţi. Aceştia sunt cei care adaugă un strop de culoare ţinutei,fie că este monocromatică,sau o combinaţie dintre o culoare şi o non-culoare.



În acest grup de pantofi cu toc de culori vibrante putem include albastru regal,roz,roşu,portocaliu,violet şi chiar galbenul fosforescent. În plus,poţi purta aceşti pantofi la ţinute monocromatice şi,astfel,atragi toată atenţia,în timp ce dau un strop de culoare.


Alege să colorezi ţinuta purtând accesorii de aceste culori,dacă nu îndrăzneşti să porţi pantofi de culori vibrante. În plus,poţi purta aceşti pantofi cu articole vestimentare colorate. De exemplu,îmbracă o pereche de blugi skinny,un top simplu şi încalţă o pereche de pantofi albastru regal. Sau o ţinută de culori neutre la care porţi o pereche de pantofi galben fosforescent sau vernil.  

Există,de asemenea,mai multe posibilităţi de a purta aceşti pantofi coloraţi în funcţie de stilul adoptat. De aceea,sunt aleşi de femeile care îndrăznesc să poate diferite culori. Cele mai îndrăzneţe combinaţii de culori sunt galben-roz-mov,galben fosforescent-roz pastel,şi roşu cu roz.

Credite foto:www.fashionsy.com