Află cum poţi scăpa de murdărie cu ingrediente pe care le ai la îndemână.

Toaleta,plină de germeni

Vasul de toaletă este locul în care se strâng cele mai multebacterii,aşa că el trebuie curăţat cât mai bine şi în fiecare zi. Cei mici sunt cei mai predispuşi să se îmbolnăvească deoarece au tendinţa să îşi bage mâinile în gură.

Soluţiile din magazine nu sunt suficiente

Poate crezi că dacă ai cumpărat cel mai scump produs de curăţenie şi ai pulverizat de două,trei ori înseamnă că ai scăpat de murdărie şi microbi. Este foarte important să ştii că şi unele lucruri din casă,precum oţetul sau bicarbonatul,te pot scăpa ca prin minune de bacterii.

Citeşte şi Întrebuinţări mai puţin ştiute ale fixativului-utile şi în casă

De ce ai nevoie

Prepară o soluţie dintr un pahar de oţet şi o lingură de bicarbonatde sodiu. Tot ce trebuie să faci este să încălzeşti oţetul  la o temperatură destul de mare,după care să adaugi bicarbonatul. Pune amestecul în vasul de toaletă şi lasă-l să acţioneze o zi întreagă sau câteva ore. Cel mai bine ar fi să aplici soluţia în timpul nopţii,atunci când toaleta nu este folosită. Soluţia va dizolva calcarul depus pe pereţi,va înlătura rugina şi va distruge bacteriile existente. Repetă procedeul de două ori pe săptămână.

Sursă foto mycleanhomeguide.co.uk

Citeşte şi Voiai o baie intimă şi cochetă? Iată cum o poţi avea