"Am scris 'Dragă Inimă' acum doi ani. M-am gândit la inimă şi la cum trece ea prin toate încercările vieţii. Cum rezistă provocărilor şi trece de toate încercările, cum e ea inocentă şi speră că o să fie mai bine, indiferent de situaţie. Uneori, doar inima rămâne pozitivă şi crede că totul o să fie bine, căci, de altfel, mereu e în război cu mintea. Ea tot încearcă şi încearcă, nu se lasă până nu obţine ce-şi doreşte. Piesa asta e o scrisoare deschisă către inima mea" a declarat ADDA.

În videoclip,descoperim o ADDA cameleonică şi un alt stil,atent supravegheat de echipa ei de frumuseţe,formată din Ioana Popa (CLOCHE) styling,Ana Mironescu-make up şi Raluca Ţopescu-hairstyle.

Piesa ”Dragă Inimă” este a doua coproducţie Cat Music şi BalADDA Records – casa de producţie a ADDEI. Muzica este compusă de către ADDA,Liviu Teodorescu,Robert Toma,Ionuţ Yogi Vasilache,Şerban Cazan,versurile sunt scrise de către ADDA,Liviu Teodorescu şi Adrian Popescu (Cuza),iar mix-masterul este realizat de către Mădălin Roşioru.

Videoclipul este regizat de către Bogdan Daragiu şi prezintă lupta interioară pe care o poartă inima cu evenimentele şi deciziile din viaţă fiecăruia.

Acest videoclip este în memoriam Ionuţ Popescu – regizorul primului sezon din Stările ADDEI. #colectiv