Într-un interviu recent acordat Viva.ro, cântăreaţa a povestit ce se întâmplă mai exact în căsnicia cu Cătălin şi de ce are toate şansele să dureze. În timpul filmărilor din sezonul 3 al emisiunii Asia Express de pe Antena 1, cei doi au avut mai multe discuţii contradictorii, supărări şi tonuri ridicate. Internauţii i-au scris artistei pe reţelele de socializare că nu s-a comportat prea frumos cu soţul ei sau că nu l-ar merita. 

Eu cred că de asta şi rezistă! Pentru că nu adunăm frustrări, supărări şi energie negativă. Rezolvăm problema pe moment şi găsim o soluţie la orice. Eu nu înţeleg cuplurile care nu vorbesc, de frică să nu se supere celălalt. Nu există aşa ceva. Iubirea este fără frică. Dacă e iubire adevărată, poţi să fii TU 100%. Cu bune şi cu rele. Cu bucurii şi cu probleme. Cu certuri. Asta e viaţa. Fiecare relaţie e diferită. Noi aşa suntem. Şi uite că ne e bine. Noi gândim la fel în 99% din cazuri. Însă el este mai disciplinat şi mai diplomat pentru că a fost sportiv. Eu sunt o artistă zăpăcită şi nu îmi poate tăcea gura când mi se pune pata pe ceva. El ştie cum să dreagă situaţia cu mult calm, chiar dacă îi vine să urle”, a precizat ADDA. 

Înainte de a participa la emisiune, cei doi au fost foarte nerăbdători. Se pare că a fost una dintre cele mai mari provocări pe care le-au întâmpinat în viaţa lor de cuplu: 

„O să ne arate care sunt limitele noastre şi cât de puternici suntem. Ne bucurăm mult că mergem împreună. Noi nu ne putem dezlipi unul de celălalt nicio secundă, pentru că ne iubim foarte mult şi simţim că suntem suflete-pereche. Abia aşteptăm să trăim la maximum fiecare clipă! Să ne bucurăm, să râdem, să ne distrăm, să ne enervăm şi poate chiar să plângem dar să rămânem cu cele mai tari amintiri!”, au povestit la acea vreme ADDA şi Cătălin. 

După toată experienţa trăită, fanii s-au întrebat care a fost reacţia famiilor celor doi după ce au vizionat emisiunea. Momentele prin care au trecut ADDA şi Cătălin nu le-a afectat, ulterior, relaţia de cuplu. 

Soacra mea râde de noi! E o femeie deşteaptă, care înţelege nişte situaţii, stări etc. Nu înţeleg de ce vă pasă? Dacă nu reuşiţi să înţelegeţi că nu toţi oamenii sunt la fel şi nici relaţiile nu sunt la fel! Aveţi 0 empatie. Judecaţi şi vă puneţi singuri în icoane – asta e mai grav decât toate înjurăturile mele. Măcar eu recunosc şi îmi asum că sunt un OM cu bune şi RELE. Nu sunt o păpuşă ca să dau bine la TV. Nu sunt sclava aşteptărilor nimănui. Sunt liberă să trăiesc după regulile mele!”, a răspuns ADDA comentariilor răutăcioase, scrie Impact.ro

Adda a fost cerută în căsătorie de Cătălin Rizea pe 12 aprilie 2015 şi s-au cununat civil în data de 28 mai 2016, la Târgu Mureş, grăbind astfel data nunţii după ce vedeta a rămas gravidă cu primul lor copil, Alexandru Cătălin Rizea.

„El voia să mă ceară într-un loc frumos, mai spectaculos. Şi eram în drum spre bunicii mei atunci, de Paşti. Dar eu m-am prins că vrea să mă ceară de soţie şi i-am zis: «Măi tu mi-ai luat inel». L-am găsit în torpedo la maşină şi i-am zis opreşte aici şi cere-mă de soţie. Cătălin mi-a zis: «Nu, nu, că voiam să te cer undeva unde e frumos. Mai apoi, eu i-am zis că vreau să mă ceară acolo. A oprit maşina, pe marginea drumului unui şanţ unde treceau tractoare şi maşini. Eu nici nu auzeam ce zicea, însă ziceam: «Da, Da, Da», eu nici nu ştiam ce îmi spunea, eram foarte emoţionată”, a spus ADDA, potrivit Click.ro

FOTO Facebook