Anunţându-i revenirea în platou, Cove a glumit spunând că este mai slabă ca înainte:

,,Adeluca, scumpa de ea, este prezentă! Este în carne şi oase aici, mai mult oase. A slăbit, sărăcuţa, find bolnăvioară", a spus Cove în direct.

Adela, acasă după externarea din spital

 

Adela Popescu a ţinut să le împărtăşească telespectatorilor prin ce a trecut: 

,,De vreo două săptămâni mă deranja stomacul. Durerea s-a aşezat în partea dreaptă, ca atunci când ai apendicită. M-am dus la urgenţă, am avut o infecţie în partea dreaptă. (...) Cert este că am o bacterie. Este o bacterie care se găseşte în mod special în carnea de pui care nu e bine pregătită. E o ileită, provocată de bacterie. Sunt în continuarea pe antibiotic. M-am odihnit în spital.", a dezvăluit prezentatoarea de la Pro TV.

Afecţiunea cu care a fost diagnosticată Adela Popescu mai poartă denumirea de Boala Crohn, care apare mai frecvent la tinerii cu vârste cuprinse între 15 şi 30 de ani. Este caracterizată printr-o inflamaţie în zona instestinului. În afară de tratamentul medicamentos, persoanele care suferă de această boală trebuie să urmeze un regim alimentar special: fără lactacte, grăsimi şi alimente bogate în zahăr. 

 

Mai citeşte şi: Ce se ascunde în spatele durerilor de burtă! Bolile de care s-ar putea să suferi dacă nu reuşeşti să le combaţi

 

Săptămâna trecută, Adela Popescu a lipsit din emisiunea pe care o prezintă la Pro TV. Prezentatoarea a fost internată în spital, din cauza unor dureri în zona abdominală, scrie Ok Magazine. Iată ce spunea ea, chiar de pe patul de spital: "Când am ajuns azi noapte la urgenţe, nu am avut nici fond de ten, nici ruj. De vreo patru zile mă durea stomacul! Azi noapte, pe la 4 dimineaţa mi-am dat seama că durerea creşte. M-am şi prezentat la Urgenţe. (...) Se pare că am o inflamaţie în partea dreaptă, de fapt o inflamaţie în partea dreaptă a colonului...”

Mai citeşte şi: FOTO Cum arată fiul Sofiei Vergara? Are 28 de ani, este model şi moşteneşte frumuseţea mamei sale

Sursă foto: Instagram/@adela_popescu