Cel de-al nouălea sezon al emisiunii ”Vorbeşte lumea” va aduce schimbări, întrucât Adela şi Cove nu vor fi singuri.
 
”Sunt atât de fericită şi pregătită să revin la Vorbeşte lumea. Perioda cât am stat acasă am adunat cele mai bune şi mai valoroase informatii pentru proaspetele mămici. Noul decor este absolut  fabulos şi mă bucur din tot sufletul că începem o nouă etapă într-o nouă casă. Vom avea şi un element supriză, un element foarte apetisant, chiar sexos aş putea spune alături de noi.”, a declarat Adela Popescu, prezentatoare Vorbeşte lumea, potrivit VIVA. 
 
Gaşca Vorbeşte lumea se măreşte de la sezon la sezon, iar Adela şi Cove vor avea o nouă colegă, co-prezentator. O domnişoară tânără, frumoasă, seducătoare, cu idei fresh şi pregatită de orice provocare! Cine este noua lor colegă? Aflaţi luni, 26 august, de la 10:30, numai la Vorbeşte lumea.
 
”Pentru noi, vacanţa a luat sfârsit şi suntem pregătiti să revenim în casele dumneavostră cu cele mai proaspete informaţii. În acest nou sezon, primiti-ne cu braţele deschise şi să începem dimineţile bine dispuşi. A revenit şi scumpa mea colega, Adela Popescu, dar nu vom fi singuri, o noua colegă ni se va alătura, va fi co-prezentatoarea noastră. Mai în glumă, mai în serios, între două nu te plouă, dar nici bine nu-ţi e!', a declarat Cove, prezentator Vorbeşte lumea.