Soţia fotbalistului Cristi Chivu va intra pentru prima dată în ringul de dans pentru un moment coregrafic cu scop umanitar. Ea a acceptat propunerea de a ajuta o fetiţă de 11 ani,Ioana Lucia,dublă campioană mondială la balet,care visează să-şi poată continua antrenamentele de dans de performanţă.

Venită în ţara alături de cele două fetiţe pentru a pregăti aşa cum se cuvine Sărbătorile de iarnă în casă nouă,în timp ce soţul ei este în cantonament,Adelina spera să-i aducă Luciei zâmbetul pe buze. Ea va face pereche cu Edi Stancu,coordonatorul baletului emisiunii „Dansez pentru tine”.

Pentru momentul artistic,Adelina va fi susţinută în platoul emisiunii de prietenele ei,dar şi de fiica ei cea mare,Natalia,care este pasionată de dans şi care cu siguranţă se va bucura foarte mult s-o vadă pe mama ei pe scenă.

„Cristi are un program infernal pentru acest sfârşit de an şi era preocupat că nici la televizor nu mă va putea vedea…”,povesteşte Adelina,cu regretul că nu-l va avea pe soţul ei alături vineri seara,în platoul emisiunii.