Adelina Pestriţu are un nou tatuaj şi reprezintă numele fiicei sale şi sexul. Bruneta are peste 30 de tatuaje pe piele. Multe sunt înscrisuri în care bruneta se regăseşte. Acum, printre ele se află şi cel mai nou tatuaj.

Adelina Pestriţu şi-a tatuat numele fiicei sale

Fosta prezentatoare tv a ales să aibă pe mână, într-o zonă extrem de dureroasă, numele fiicei sale. Aşa o va avea pe micuţa Zenaida Maria cu ea, tot timpul. Alături de numele micuţei scris cu caractere normale, vedeta a ales să îi tatueze şi sexul.

Aşa că a desenat simbolul internaţional al sexului feminin. Imaginile au fost publicate de vedetă pe contul ei de Instagram. Cu toate că încă alăptează şi medicii sfătuiesc să nu te tatuezi în primul an de viaţă al copilului tău, Adelina Pestriţu şi-a luat inima în dinţi şi s-a desenat pe piele.

Adelina Pestriţu îşi va boteza fiica pe 10 noiembrie 2018

Adelina şi Virgil sunt în toiul pregătirilor pentru botez. Evenimentul va avea loc pe data de 10 noiembrie. La el sunt aşteptaţi aproximativ 250 de invitaţi. Zenaida Maria va fi creştinată de trei preoţi. Unul din ei va fi adus special de la Constanţa, de către naşii lor. Petrecerea va avea loc la un restaurant din nordul Capitalei, informează viva.ro.