Rezultatele nu au venit însă peste noapte. Vedeta a dezvăluit că a urmat şi diete care i-au făcut mai mult decât rău. Despre celebra dietă Dukan este vorba, despre care vedeta spune că nu a dat rezultatele pe care ea le aştepta şi că, în plus, se simţea şi foarte rău.

“Îmi amintesc că în urmă cu vreo şapte, opt ani am ţinut dieta Dukan. A dat rezultate, dar în prima săptămână am consumat numai carne. Practic, mi-am obosit ficatul îngrozitor, mă simţeam obosită, nu aveam chef de nimic, nu aveam vlagă.

Pentru cei care nu ştiu ce presupune această dietă: prima perioadă se numeşte perioada de 'atac', în care mănânci doar carne, după care introduci apoi şi alte elemente. O zi mănânci doar carne, o zi carne cu salată şi tot aşa. Înnebuneşti mâncând carne şi nu e chiar ok. Am ajuns la concluzia că trebuie să îţi faci o dietă în funcţie de cum răspunde corpul tău şi cum ai înţeles tu că lucrează el. Eu am înţeles mesajele pe care mi se transmite corpul meu şi tot ceea ce fac e să fiu atentă la cerinţele şi necesităţile lui”, a declarat Adelina Pestriţu, potrivit viva.ro

Dieta Dukan este printre cele mai răspândite regimuri de slăbit din lume la ora actuală, cu milioane de adepţi, de la oameni simpli la vedete internaţionalem, ce promite o scădere cu 2 sau 3 kilograme în prima săptămâna, apoi o scădere constanţa cu un kilogram la fiecare 7 zile. Părerile sunt însă împărţite în ceea ce priveşte dieta Dukan. Tot ce trebuie să ştii înainte de a o ţine.

După naştere, vedeta şi-a recuperat silueta cu uşurinţă şi a ajuns să aibă 52 de kilograme. A căutat o dietă care să îi fie pe plac, dar nu a găsit. Aşa ca şi-a inventat propria dieta care a dat rezultate. Este vorba de somodieta.

Pe lângă alimentaţie, Adelina Pestriţu a făcut şi mişcare. Sportul combinat cu o alimentaţie sănătoasă ajută la arderea rapidă a grăsimilor.

"Somodieta este dieta pe care am inventat-o fix de nevoie, după o perioadă de 9 luni în care am acumulat 14 kilograme. Sunt o fire ambiţioasă şi îmi doresc să se întâmple totul bătând din palme.

Mă tot gândeam ce dietă să ţin. Am tot căutat pe internet, dar nimic nu m-a satisfăcut. Şi am zis aşa: dacă vreau să slăbesc, trebuie să aleg din tot meniul meu, un aliment pe care îl pot consuma zilnic, până slăbesc. De ce zilnic? Pentru că ştiu de foarte mult timp că organismul nu mai răspunde atunci când îi dai acelaşi meniu. Nu-şi mai face rezerve pe coapsele noastre. Astfel, pentru că-mi place foarte mult somonul, m-am hotărât să încep un regim împotriva kilogramelor, bazat în mare parte pe somon”, a declarat vedeta.

Iată meniul pe zilei a dietei cu care a reuşit Adelina Pestriţu să dea jos 13 kilograme.