Adelina Pestriţu are o relaţie de mai bine de doi ani cu Virgil Şteblea. Au împreună o fetiţă minunată, Zenaida Maria, iar acum au făcut şi nunta.

Astăzi, e si-au unit destinele în faţa ofiţerului de stare civilă, urmând ca pe 20 iulie să aibă loc şi cununia religioasă, urmată de petrecere.

Totodată, Adelina Pestriţu a anunţat că numele ei va rămâne neschimbat.

„Vă anunţ cu drag ca numele meu public va rămâne acelaşi, Adelina Ioana Pestritu, deşi în acte am preluat si numele soţului meu, Steblea (Pestritu Steblea Adelina Ioana). Această preluare de nume a fost făcută pentru a purta acelaşi nume de familie şi cu fetiţa noastră, iar daca vom fi nevoiti să călătorim peste hotare, sa fie mai uşoară treaba birocratică, dar evident şi din iubire pentru soţul meu. ? (…) Acum că suntem într-adevăr soţ şi soţie, nu ne rămâne decat să aşteptăm emotionaţi evenimentul din 20 iulie unde am pregătit o multime de surprize pentru invitaţii noştri.♥️​”, a scris Adelina Pestriţu. 
 

 

Adelina Pestriţu şi iubitul ei, Virgil Şteblea, au devenit parinţi pentru prima dată în luna august. Bruneta a anunţat că este însărcinată chiar de ziua ei, pe 2 februarie, când a împlinit vârsta de 31 de ani.