De fapt, informaţia că Putin deţine patru câini este aproape singurul lucru pe care-l ştim despre viaţa lui privată actuală. Copiii lui, cele două sau chiar trei fiice, sunt protejaţi constant de curiozitatea presei şi a publicului larg. Nu le vedem niciodată feţele, ştim doar, că fiicele lui mai mari, Maria şi Katerina, provin din mariajul lui Putin cu Lyudmila Shkrebneva şi au făcut şcoala acasă, departe de ochii curioşi ai lumii. Mai mult, fiicele lui Putin au intrat la facultate sub cu totul alt nume, tot pentru a continua să nu se expună în niciun fel.

Nu toţi taţii sunt la fel de iubitori cu copiii lor aşa cum este el”, a spus, la un moment dat, fosta doamnă Putin, pentru Insider. „El i-a răsfăţat tot timpul, în timp ce eu am fost cea care a trebuit să-i disciplineze”, a conchis Shkrebneva. Dacă lucrurile au fost aşa de frumose în familia lor, cum de s-a ajuns la divorţ?

Putin şi Shkrebneva şi-au finalizat divorţul în 2014, conform celor relatate de BBC. Zvonurile cu privire la o a treia fiică, Yelizaveta Vladimirovna pe numele ei, concepută într-o relaţie extraconjugală, au rămas neconfirmate până în ziua de astăzi.