Cântăreaţa a anunţat că divorţează şi a oferit detalii neaşteptate despre motivele separării, ea dezvăluind că a luat această decizie după ce soţul ei a înşelat-o cu o tânără de 20 de ani. Ba mai mult, ea a dezvăluit că nu mai locuieşte cu partenerul ei de şase luni. 
 
”Un prieten mi-a spus că e cu o fată, o copilă, de 20 de ani, angajată de-a lui. O ştiam pe această fată. Am crezut că e familist, eu nu-l recunosc, el nu credea în diferenţa asta de vârstă. Nu ştiu cum a intrat în această relaţie, eu am căutat-o, am zis să îi explic că e un copil, iar soţul meu a trecut printr-o perioadă dificilă. Am avut multe persoane care ştiau despre această relaţie, dar ei au vrut să mă protejeze. El mi-a zis că nu e adevărat, eu l-am crezut pe soţul meu. Copila aceasta se posta pe Facebook că e la restaurant unde era şi soţul meu. Eu am văzut cu ochii mei, dar am refuzat să cred. Toată lumea ştie că mi-am dorit să am familie şi copil. Eu ca soţie am zis să fiu mai înţeleaptă, să ne continuăm căsnicia şi să trecem peste. Nu mai vreau împăcare, sunt câteva luni în care am luptat suficient. Divorţăm deja, nu mai e cale de întoarcere. N-am vrut să divorţez, dar sunt luni de zile, acum vorbesc din respect”, a declarat Claudia Ghiţulescu, conform spynews.ro.
 
Ulterior, ea a făcut public un mesaj în care a vorbit, de asemenea, despre relaţia eşuată.
 
”Astăzi, nu este doar despre mine, ci şi despre povestea căsătoriei mele care s-a terminat. Sunt multe de spus, dar cu cât spun mai multe cu atât tristeţea mă cuprinde mai tare. Şi de astăzi, nu mai vreau să fiu tristă. Merit asta pentru că am fost implicată şi dedicată. Viitorul îmi aparţine, atât mie, cât şi lui. Fiecare pe drumul lui cu alegerile sale. Despre el nu sunt multe de spus ci că doar a plecat repede şi pe uşa din dos lăsând în urmă un sentiment amar al relaţiei noastre. Am fost doi oameni care au avut o idee impreună şi am permis încetul cu încetul să fie înlocuite cu două idei separate, mai puţin pline de sperantă, mai puţin ambiţioase. Unul dintre noi l-a iubit mai mult pe celălalt, l-a urmărit mai îndeaproape, iar unul dintre noi l-a ascultat şi celălalt nu. În final, unul dintre noi a ţinut mai mult la ambiţia unei singure idei şi de acolo până la desparţire a fost doar un pas. Păşesc pe drumul meu, pe un nou drum unde speranţa şi viitorul sunt singurele opţiuni viabile. Viaţa este o binecuvântare. Mulţumesc prietenilor apropiaţi care sunt alături de mine”, a mai precizat ea.