Cătălin Botezatu se pregătea de o călătorie în Singapore, însă problemele de sănătate l-au trimis de urgenţă la spital. Acum, însă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, el a vorbit despre cum a ajuns să se confrunte cu aceste probleme. Mai exact, el a dezvăluit că totul a pornit de la o căzătură pe care a suferit-o la filmări.
 
 
”Înainte de a pleca, am avut o intervenţie chirurgicală la apendice. Am plecat, iar acum când m-am întors, am avut o căzătură la filmări şi mi s-a umflat cotul. Am făcut o gâlmă enormă şi a trebuit să fac… Bine, m-am dus pentru un control de rutină şi a trebuit să fac şi operaţia asta. Control, control şi m-a internat. Da, acum mă simt ok. Nu există vreun risc. N-am nicio restricţie”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit spynews.ro.
 

Cătălin Botezatu a avut probleme şi cu inima 

Celebrul designer a mărturisit că nu a scăpat în totalitate de problemele de sănătate după ce s-a operat, iar acum ia în fiecare zi o mulţime de pastile. Ba chiar a avut un moment în care colegii săi au chemat salvarea în timpul filmărilor.
 
„După operaţie, s-a chemat salvarea chiar şi în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil', şi producătoarea noastră pe care o iubesc şi o ador a avut grijă de mine şi m-am simţit şi aici că sunt iubit şi apreciat, pentru că simţi nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simţeam că dau colţul.
 
Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră şi nu am fost de câteva luni. Uneori sunt uşor inconştient în detrimentul meu şi în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenţie, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac nişte eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu ţin”,  a adăugat celebrul designer.