Iată cinci adevăruri despre alungarea viselor:

1. Visul nu va funcţiona

Ai anumite viziuni măreţe,care au zero dezavantaj. Realitatea este că visul tău nu va arăta ce ai în minte. Acest lucru va fi mai bine în anumite privinţe,dar vor exista unele dezavantaje,la care nu te aştepţi. Ceea ce crezi tu că ai visat,e diferit,şi trebuie să fii flexibilă pe o parte din el. Trebuie să ştii la ce să rămâi,şi să fii din maleabilă în prealabil.

2. Un vis durează mai mult decât crezi

Noi suntem judecători ai timpului. Subestimăm timpul pe care credem că îl va lua un vis  pentru a fi efectuat în întregime sau uităm că viaţa ne va lovi în faţă,şi că trebuie să luăm o pauză din călătorie. Ne-ar plăcea să ştim cu exactitate ce am visat,dar dacă nu reuşim,asta nu înseamnă că am alungat visul. Alungarea visului necesită concentrare şi răbdare. Fără ele,te vei simţi poate fustrată şi gata să renunţi.

3. Persistenţa este totul

De multe ori nu vei reuşi să faci călătoria până la sfârşit. Există momente când vei crede că e timpul tău,atunci când nu se întâmplă nimic. Nu va fi un timp,vei simţi că te vei mişca înapoi,în loc de înainte. Respingerea este o parte a procesului,aşa că ridică-te şi încearcă din nou.  

4. Nu există niciun astfel de lucru ca sincronizarea perfectă

Ai putea fi în căutarea unui moment perfect pentru a porni sau sări din călătorie,dar din păcate nu există. Realitatea este că nimic nu este şi nu va fi perfect. Vine un moment când simţi nevoia să sari,să construieşti visul în marja obiectivelor tale stabilite,dar la un moment dat,un salt trebuie să se producă. Nu a existat niciodată un punct în care frica să nu facă parte din ecuaţie. Saltul o să se producă.

5. Niciodată nu vei ajunge acolo

Nu vei ajunge la visele tale. Dacă vei face acest lucru,vei fi eoliană cu un nou vis. Călătoria de alungare a visului este călătoria vieţii. Vei fi întotdeauna atrasă la un nou obiectiv,întotdeauna cu scopul mai mare,mereu regulat,care întotdeauna se întinde şi este în creştere. Visele tale nu se vor termina până când viaţa ta nu se va termina.

Procesul este cheia pentru bucurie şi împlinire. Răbdarea,persistenţa şi concentrarea îţi va oferi un impuls. Ia-l ca un pas la un moment dat în călătoria ta.