Este vorba de o vilă impresionantă, cu foişor şi piscină, în care îşi doreşte să locuiască alături de o familie frumoasă. Într-un interviu acordat la Antena 1, Dorian Popa a vorbit despre casa în care şi-a investit banii câştigaţi, dar şi despre planurile de viitor pe care le are.

Citeşte şi: Horoscop rune săptămâna 25 noiembrie-1 decembrie 2019, cu Mihai Voropchievici. Noroc în dragoste pentru Capricorni

Mai mult de atât, chiar dacă bugetul investit cu bugetul pe care l-a avut nu au coincis, Dorian Popa a mărturisit că este foarte mândru de noua locuinţă. "Am avut cash un pic peste 300.000 de euro. Mi-am setat un buget de 200.000, sunt încă şocat. Nu am creditat nimic pentru casă. Am fost naiv, am achitat un pic în avansă. (...) Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje… Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!", a spus Dorian Popa în cadrul emisiunii Xtra Night Show.

Dorian Popa, cel mai râvnit "burlac" din România, îşi doreşte să-şi întemeieze o famile şi chiar să devină tată cât mai curând posibil.

Citeşte şi: Andreea Esca, probleme cu greutatea. Ce face ştirista de la PROTV ca să dea jos kilogramele în plus

"Nu mă grăbesc, sper ca Dumnezeu să decidă când va fi nevoie. Normal că vreau! Îmi place foarte mult ideea de familie, îmi plac foarte mult copiii. Sunt viaţa mea copiii! Cu siguranţă va fi pasul următor. Am spus oricum că vreau să o iau într-o ordine logică", a dezvăluit Dorian Popa la "Xtra Night Show".