Iată câteva alternative naturale care promit să te scape de părul inestetic.  

1. Zahăr şi suc de lămâie

Această soluţie este ideală pentru a scapă de părul facial. Amestecă o cană de zahar, cu ¼ cană de miere şi două linguri de zeamă de lămâie. Trebuie să obţii o pastă ce seamănă cu ceara încălzită. Amestecă ingredientele şi pune-le în cuptorul cu microunde pentru două minute. Lasă-o să se răcească înainte de a pune amestecul pe piele. Deşi procesul este similar cu cel al epilării cu ceară, adică este destul de dureros, rezultatele pot dura până la patru săptămâni. Mai mult decât atât, acidul din lămâie acţionează şi ca un agent de înalbire, ajutând la decolorarea părului.


2. Ou şi amidon de porumb

Poţi folosi această pastă pentru a scăpa de părul de la subraţ. Ai nevoie de un albuş peste care trebuie să adaugi o jumătate de lingură de amidon de porumb şi o lingură de zahăr. Amestecă ingredientele, aplică amestecul astfel obţinut pe piele şi lasă-l să se usuce. Apoi trage cu putere.


3. Lapte şi turmeric

Te poţi epila şi cu lapte şi turmeric! Nu te-ai fi gândit, nu-i ala? Amestecă 3 linguri de turmeric cu una de lapte. Aplică pasta şi lasă să se usuce timp de 20-30 de minute, apoi îndepărteaz-o de pe piele folosind un prosop ud, cu mişcări circulare. Repetă acest truc şi vei observa că firul de păr devine mai subţire şi va creşte mai greu.


Sursă: brightside.me