În vârstă de 56 de ani, Adrian Titieni a mărturisit că nu are ce să comenteze în legătură cu relaţia pe care o are fosta soţie cu Alexandru Papadopol, pentru că el şi Adriana Irimescu sunt divorţaţi din 2017. Mai mult el a spus că le doreşte celor doi tot binele din lume.
 
“N-am ce să comentez… suntem divorţaţi. Am divorţat cred că acum un an şi jumătate. Lume, viaţă, oameni. Le doresc tot binele din lume”, a declarat Adrian Titieni, relatează spynews.ro.
 
Adrian Titieni şi fosta soţie au împreună doi copii. Cei doi au divorţat în 2017, după ce fiul lor a susţinut Bacalaureatul.
 
Săptămâna trecută, Alexandru Papadopol, care a divorţat de curând de Ioana Ginghină, a fost surprins în timp ce o săruta cu patos pe Adriana. 
 
Reacţia Ioanei Ginghină după sărutul dintre cei doi
 
”Nu bănuiam, gândeşte-te că noi nu mai vorbim de atâta timp, nici nu am stat vreodată să îl urmăresc. Gândeşte-te că el a plecat din februarie de acasă, deci, eu nu mai ştiu mare lucru. Eu am depus actele tocmai pentru că nu se mai întâmpla nimic, nu mai venea. Nu cred sincer că era dinainte, adică de acum un an relaţia, nu cred că ăsta e motivul. Deci, e ceva nou. Nu cred, sincer, eu nu am fost niciodată omul care să caute în telefoane, în mail-uri. Ştii cum e, ce nu ştii, te face fericit. Niciodată nu am fost aşa şi nici nu voi fi de acum încolo, că nu e cazul”, a spus Ioana Ginghină pentru Antena Stars.