Destinaţia ideală pe durata verii atât în timpul zilei cât şi seara, Sun Sensations Beach Club,clubul de vară situat la etajul 1 al centrului comercial din sudul Bucureştiului, aduce în oraş atmosfera boemă de la malul mării,oferindu-le vizitatorilor spaţii special amenajate atât pentru distracţie cât şi pentru relaxare.

Plajă cu nisip,şezlonguri,baldachine,zonă de divertisment şi atracţii pe apă,beach bar spectaculos,restaurant cu bucătărie internaţională,concerte,petreceri tematice,concursuri,seri de stand-up comedy sau de karaoke îi aşteaptă pe fanii înfocaţi ai verii.

În plus,cei mari se pot distra alături de micuţii lor,pentru că Sun Sensations,ca o adevărată destinaţie de vară,are şi o zonă de joacă special amenajată şi un program săptămânal pentru copii.

Începând cu luna mai,terasa Sun Sensations Beach Club va fi deschisă de vineri până duminică între orele 10:00 şi 01:00 dimineaţa,pentru ca din iunie până în septembrie aceasta să îşi aştepte publicul şi în timpul săptămânii,de luni până joi,în intervalul orar 10:00-23:00,iar de vineri până duminică între 10:00 şi 3:00 dimineaţa.

În plus luna aceasta,pe lângă seri tematice,ai parte şi de surprize muzicale prin 3 concerte incendiare susţinute de Deep Central,Sore şi Ruby.

Mai multe informaţii despre programul complet al terasei sau alte surprize pregătite de organizatori le găseşti AICI!