Ne-a cucerit cu apariţiile sale de pe marile ecrane şi suntem obişnuiţi ca atunci când apare într-un film, pelicula să aibă succes. Deşi Witherspoon apare des în presă şi la televizor, sunt multe persoane care nu ştiu multe despre actriţă. De exemplu, ştiai că blonda a refuzat să apară într-unul dintre cele mai de succes seriale ale timpurilor? Sau că de mică şi-a dorit să fie o afaceristă de succes? Dacă ţi se par lucruri surprinzătoare, citeşte mai departe să descoperi lucruri mai puţin cunoscute despre Reese Witherspoon.

De mică şi-a dorit să fie cunoscută

În timpul unui interviu pentru „Walk the Line‟, Witherspoon a dezvăluit că i-au trebuit şase luni să înveţe să cânte la harpă pentru un rol, însă i-a plăcut, pentru că visul ei de mică a fost să cânte pe Broadway: „Am vrut să fiu un copil pe Broadway, când eram mică m-am dus în tabără în Broadway şi acolo mi-au spus că ar fi mai bine să rămân la actorie‟, declara Reese, potrivit purewow. Deşi nu a ajuns să cânte pe Broadway, Reese a înregistrat, în anul 2013, alături pe Michael Buble, piesa „Something Stupid‟.

A vrut să joace în „Gone Girl‟

Este greu să îţi imaginezi că altcineva ar putea să o interpreteze pe Amy în filmul „Gone Girl‟, dar Reese Witherspoon se pare că şi-a dorit nespus acest rol. În ciuda dorinţei sale, regizorul David Fincher credea că actriţa nu se potriveşte foarte bine cu personajul şi a ales-o pe Amy Dunne. Reese a declarat, în trecut, pentru Hollywood Reporter, că dorinţa regizorului a fost întotdeauna respectată: „Am fost întotdeauna deschisă la proiecte noi, dar de fiecare dată când David Fincher vrea să facă un noi proiect, tu doar te aşezi şi spui: fă orice vrei să faci şi de aceea am fost complet de acord cu el‟.