Boala arterială coronariană

Afecţiunea arterială coronariană se numără printre principalele afecţiuni care slăbesc corpul în tăcere. Simptomele apar,de obicei,în ultimele stadii. Aceasta se manifestă prin depunerea unor plăci de ateroame (colesterol şi alte substanţe) pe vasele de sânge,care duc la înfundarea lor. Din această cauză se declanşează infarctul sau atacul vascular cerebral.


Citeşte şi:

Iată care este cel mai bun „medicament” pentru nenumărate afecţiuni!

Afecţiuni care dăunează vieţii sexuale


Cancerul

Această afecţiune periculoasă apare,adesea,ca urmare a deteriorării anumitor celule din corp,din cauză mai multor factori precum stres sau radicali liberi în cantităţi mari. În stadii incipiente,multe tipuri de cancer nu dau semne timpurii.

Bolile de rinichi

Cu toate că multe persoane se tem de cancer sau de afecţiunile cardiovasculare,şi bolile de rinichi pot ataca organismul în tăcere,ducând la probleme majore de sănătate. Simptomele afecţiunilor renale sunt confundate adesea cu probleme minore de sănătate-oboseală,dureri de spate,schimbarea culorii urinei.

Glaucomul

Această afecţiune oculară care afectează nervul optic şi vederea nu poate fi detectată cu uşurinţă,întrucât corpul transmite semnale care pot fi puse pe seama oboselii şi a suprasolicitării ochilor-dureri de ochi şi roşeaţă. Diagnosticul poate fi pus după efectuarea unui consult de specialitate şi a unor teste specifice.