Dacă nu aţi apucat să mergeţi în vacanţă în această vară,dar vă doriţi o piele frumos bronzată,dar fără să vă puneţi în pericol sănătatea,atunci acest lucru este posibil cu ajutorul bronzării organice.

Greaţa,oboseala şi somnolenţa la ore neobişnuite sunt indicii care le pot arăta doamnelor că sunt însărcinate. În funcţie de faza sarcinii,corpul trimite semnale. Practic,puteţi şti că urmează să deveniţi mămici chiar înainte de a face vreun test de sarcină. La ce alte semnale,pe care vi le trimite corpul,ar trebui să fiţi atente,aflaţi la Prima TV.  
 
Părinţii ştiu bine că toamna le aduce micuţilor viroze respiratorii. Tocmai de aceea pediatrul Liliana Calapod le va spune care sunt cel mai des întâlnite afecţiuni respiratorii la copii în sezonul rece,ce complicaţii pot surveni şi când anume trebuie să cereţi consult medical şi să administraţi antibiotice.
 
Pacienţii oncologici sau cei care au nevoie de dializă şi de tratament medicamentos de lungă durată,pot scăpa acum de chinul injecţiilor repetate cu ajutorul cateterului venos central cu cameră implantabilă,un dispozitiv de ultimă generaţie care se montează sub piele.

Specialiştii emisiunii “Sănătate cu Stil” vor vorbi despre avantajele montării unui astfel de dispozitiv,în ediţia de duminică,6 septembrie,de la ora 10:00,la Prima TV.  Şi tot atunci veţi afla cum puteţi slăbi,cum vă puteţi menţine în formă sau cum să vă refaceţi după un traumatism cu ajutorul hidrokinetoterapiei.