Dieta cu supe

Cele mai potrivite supe pentru a slăbi sunt cele de pui şi cele de varză,însă nu sunt printre cele mai sănătoase. Acestea într-adevăr,îţi dau senzaţia de saţietate,de plin,dar nu îţi oferă doza de nutrienţi necesară pentru ca organismul tău să funcţioneze cum trebuie. Poţi slăbi,dar te poţi alege cu diferite afecţiuni,iar după ce ai renunţat la ea te vei pune foarte repede kilogramele la loc.


Citeşte şi:

Slăbeşte cu dieta pe culori

Dieta rapidă pentru plajă


Dieta cu grefe

Cu această dietă se spune că nu ai restricţii la mâncărurile tale preferate,atât timp cât consumi grefe. Cine nu ar vrea o astfel de dietă? Însă nu au fost dovedite aceste presupuneri,de aceea ar fi mai bine să încerci o dietă recomandată de medicul nutriţionist. În niciun caz nu începe o dietă bazată doar pe grefe,deoarece nu îţi poţi lua din ele toate substanţele necesare.

Dieta cu mâncare pentru copii

Dieta constă în consumul a 14 borcănaşe de mâncare pentru copii pe zi,după care poţi mânca o cină pentru adulţi,dacă simţi nevoia. Mâncarea pentru copii nu conţine multe calorii,de aceea poţi slăbi uşor. Aceasta,însă,nu este sănătoasă fiindcă nu conţine nutrienţii necesari unui adult. Organismul tău nu este cel al unui bebeluş,de aceea nu te poţi hrăni cu mâncarea lui.