Foloseşti în exces produse antiîmbătrânire

Îţi doreşti să ţii la distanţă ridurile,motiv pentru care foloseşti foarte multe produse cosmetice antirid. Însă substanţele dure din compoziţia lor pot afecta pielea,dacă intră în contact cu pielea în mod excesiv. Aşadar,este indicat să foloseşti produse antiîmbătrânire cu măsură,altfel rişti să-ţi îmbătrâneşti tenul.
 

Utilizezi produse de curăţare care sunt agresive pentru ten

Chiar dacă tenul tău este mixt sau gras,nu înseamnă că trebuie să foloseşti produse de curăţare care să îndepărteze tot sebumul. Uleiurile naturale ale pielii joacă un rol important în menţinerea sănătăţii ei,motiv pentru care este indicat să nu-ţi cureţi tenul în mod agresiv.
 

Stai prea aproape de ecranul calculatorului

Dacă petreci mult timp în faţa calculatorului,încearcă să stai mai departe de ecran,pentru că altfel rişti să faci riduri şi să suferi de dureri de cap şi de ameţeală. Cu cât stai mai aproape de ecran,cu atât eşti mai concentrată şi,prin urmare,te încrunţi mai mult. Din această cauză,pot apărea cu uşurinţă ridurile de expresie.
 

Dormi pe o parte

Încearcă,pe cât posibil,să dormi pe spate şi nu pe o parte,din cauză că frecarea feţei de pernă duce la formarea ridurilor. Dacă nu poţi să renunţi la acest obicei,îmbracă pernele în lenjerie din satin. Astfel,pielea ta va avea mai puţin de suferit de pe urma modului în care dormi.