Berbec

Eşti o fire extrem de impulsivă,fapt pentru care obişnuieşti să iei decizii fără să stai prea mult pe gânduri. Ai tendinţa să mergi până la epuizare,motiv pentru care vei trăi doar până în jurul vârstei de 75 de ani.

Taur

Îţi doreşti ca toate lucrurile pe care le faci să iasă aşa cum îţi doreşti,ceea ce înseamnă că de cele mai multe ori te consumi energetic. Cu toate acestea,poţi prinde frumoasa vârstăde 70 de ani dacă ai puţină grijă de sănătatea ta.

Gemeni

Eşti o fire extrem de visătoare,ceea ce poate fi un lucru rău când vine vorba desănătateata. Din această cauză,poţi fi predispus la diverse accidente. Cei care au grijă de sănătatea lor,trec peste vârsta de 50 de ani.

Rac

Nativul din zodia Rac este unul dintre cele mai longevive semne zodiacale,chiar dacă viaţa le este presărată cu multe obstacole şi greutăţi. Cei mai mulţi raci prind frumoasa vârstă de 90 de ani.

Leu

Ai toate şansele să depăşeşti vârsta de 90 de ani dacă eşti precaută şi te fereşti de pericolele care te pândesc. Cu cât îţi ţii mai mult în frâu pornirile,cu atât vei avea o viaţă mai lungă şi mai fericită.

Fecioară

Obsesia ta pentru sănătate te va ajuta să ţii departe de tine afecţiunile care îţi pot subrezi organismul din vreme. De aceea,poţi ajunge chiar la vârsta de 80 de ani,însă dacă nu ai grijă de tine,riscul de a muri la vârsta de 50 de ani este destul de mare.

Balanţă

Cu toate că nu te poţi lăuda cu o sănătatea de fier,odată ce ţi-ai găsit echilibrul ai şanse foarte mari să prinzi vârsta de 100 de ani. Pentru tine,o viaţă echilibrată înseamnă să ai pe cineva alături,care să te susţină.

Scorpion

Ai o intuiţie remarcabilă,cu ajutorul căreia reuşeşti să treci ca prin urechile acului peste toate pericolele car te pândesc. Cu toate acestea,astrologii susţin că vârsta la care poţi ajunde este de 65 de ani.

Săgetător

Eşti o fire aventurieră şi-ţi place să trăieşti din plin. Cu toate că eşti predispus la accidente,treci peste pericole şi nu te laşi doborât de problemele vieţii. De aceea,ai şanse mari să trăieşti până la vârsta de 90 de ani.

Capricorn

Rişti să-ţi scurtezi singur viaţa,din cauză că te agiţi peste măsură şi te laşi pradă viciilor. De aceea,poţi trăi doar până la vârsta de 60 de ani,dar îţi poţi creşte speranţa de viaţă dacă ai mai multă grijă de sănătatea ta.

Vărsător

Pentru a avea o viaţă lungă trebuie să ai cât mai multă grijă de sănătatea ta,ceea ce înseamnă că este de preferat să renunţi la cel mai mare viciu al tău-fumatul. Astfel,poţi prinde frumoasa vârstă de 90 de ani.

Peşti

Ai o viaţă destul de zbuciumată,însă acest lucru nu înseamnă că trebuie să ai mai puţină grijă de sănătatea ta. Dacă eşti atent la semnalele pe care ţi le transmite corpul şi elimini problemele,poţi ajunge până la vârsta de 80 de ani.