Ştim că ai produse preferate şi nici nu vrem să renunţi la ele,însă uite câteva recomandări care chiar merită.

O cremă hidratantă

Mîinile tale merită o îngrijire adecvată,la fel ca şi restul corpului tău! Deşi pe durata zilei nu poţi să le hidratezi corespunzător,seara şi în timpul nopţii este bine ca acestea să primească un strat consistent de cremă. Consider-o ca pe o mască nocturnă şi alege un produs intens hrănitoar!

Dove Regenerating Cream,7,33 lei

Gomaj pentru picioare

După o săptămână dificilă pentru picioarele tale,încearcă ca măcar în weekend să le răsfeţi. Atunci când te afli la duş,foloseşte şi un gel exfoliant care să îndepărteze celulele moarte şi să pună în circulaţie sângele. Înainte sau după,după cum preferi,te poţi ajuta şi de o piatră ponce,pentru zonele mai „rezistente”.

Yves Roches,21 lei

 

Mască cu ginseng

După o curăţare atentă a tenului,te poţi relaxa preţ de 10-15 minute cu o mască tonică,din compoziţia căreia să nu lipsească ginsengul. Recunoscut pentru efectele sale benefice,ginsengul îţi va lăsa tenul proaspăt şi suplu.

Montagne Jeunesse,7,5 lei

 

Corector 4 în 1

Pentru un efect uniform şi fără pete ori iritaţii,recomandat ar fi un corector cu putere mare de acoperire. Însă,o singură nuanţă nu este suficientă! În funcţie de zona cu probleme şi de natura acestora,găseşte-ţi un corector cu mai multe nuanţe. (pentru petele sau iritaţiile de culoare roşie,o nuanţă de verde te va salva!) 

Avon,19,99 lei

 

Mascara rezistentă

Ştiu deja! Te trezeşti devreme,faci un duş şi te machiezi. Şi mai ajungi acasă undeva spre seară. Ai nevoie de o mascara care să-ţi pună bine ochii în evidenţă şi să nu te dezamăgească. De aceea,recomand un produs rezistent,care să nu se scurgă de la căldură sau în contact cu alţi factori.

Avon,15,99 lei

Gloss fructat

Buzele au nevoie de hidratare şi deşi poate că nu eşti adepta rujurilor,mate sau sidefate,oferă-le măcar un gloss emolient,care să le menţină moi. Oferta este cu adevărat bogată,aşa că ai de unde alege. Poţi găsi atât unele incolore,cât şi altele,puternic contrastante.

Maybelline Shine Sensational,20 lei

Ojă colorată

Nu uita de unghii! Vara aceasta se poartă culorile vii,ce te duc cu gândul la jeleurile copilăriei! Însă nu le asorta neapărat ţinutei tale! Alege culori complementare,care să înveselească şi să completeze armonios ţinuta ta!

Rimmel,9 lei