Iată care sunt nuanţele la modă în vara lui 2016:

Portocaliu vintage

Trendul anilor `70 s-a întors printre nuanţele care se poartă la unghii. Alege culoarea mandarinei pentru a da strălucire unghiilor atunci când te duci la plajă.

Albastru seren

Această culoare se poartă primăvara,dar şi vara. Este o nuanţă rece perfectă pentru săptămânile din luna iulie.

Albastru electric

Nuanţa albastru cobalt poate fi purtată în orice perioadă a anului,dar albastru electric face furori în această vară. Este culoarea perfectă pentru perioada în care pleci în vacanţă la mare.

Roz deschis

Vara se poartă culori deschise,vibrante,aşa că,nici nuanţele la ojă nu fac excepţie. Dacă îţi place,alege o nuanţă mai deschisă,inspirată din culoarea căpşunilor.

Roz royal

În cazul în care rozul deschis este o nuanţă un pic prea îndrăzneaţă pentru tine,poţi alege nuanţa asemănătoare fructelor de pădure,spre exemplu,violet. Ambele sunt de modă şi o să vezi la multe femei pe unghii aceste culori.

Lac de unghii nude

Această culoare este o nuanţă asemănătoare cu tonul pielii,de aceea,este la mare căutare în această perioadă. În plus,lacul de unghii este perfect dacă ai unghiile mari.

 Opalescent pur  

Atunci când nu vrei să aplici pe unghii o culoare mai îndrăzneaţă,alege una pură,cum este lacul de unghii opalescent. Această textură mată a căpătat în ultimul timp o popularitate şi este văzută pe unghiile vedetelor.