A. Dacă ai inelarul mai lung decât degetul arătător-înseamnă că eşti o fire plăcută şi atrăgătoare. Ai un şarm aparte,ceea ce te face irezistibilă în faţa persoanelor care îţi ies în cale.

În anumite momente,eşti destul de agresivă şi îţi place să-ţi asumi riscuri. În ceea ce priveşte situaţia materială,studiile arată că persoanele care au degetul inelar mai lung decât arătătorul,câştigă bani mai uşor decât cei care au inelarul scurt.

B. Dacă ai inelarul mai scurt decât degetul arătător-înseamnă că eşti o persoană încrezătoare în forţele proprii,dar uneori poţi fi chiar îngâmfată sau arogantă.

Te bucuri din plin de timpul liber,chiar dacă ţi-l petreci singură. Când vine vorba de o relaţie,nu obişnuieşti să faci primul pas,însă apreciez foarte mult atenţia care ţi se oferă.

C. Dacă inelarul are aceeaşi lungime cu degetul arătător-înseamnă că eşti o persoană căreia nu îi plac situaţiile conflictuale şi tensionate. Eşti o fire organizată şi te înţelegi bine cu aproape toate persoanele cu care interacţionezi.

În ceea ce priveşte viaţa amoroasă,eşti fidelă partenerului,îţi plac gesturile pasionale şi obişnuieşti să porţi foarte mult de grijă celui care îţi este alături.  

Credit foto:www.healthyfoodhouse.com.