Chiar dacă este neagră,o anumită croială nu avantajează pe orice femeie. Aşadar,iată după ce rochie ar trebui să te uiţi,în funcţie de forma corpului tău.

Pentru femeia mignonă

Scopul tău este acela de a părea mai înaltă în rochia pe care ţi-ai ales-o. De aceea,cea mai bună alegere este rochia neagră deasupra genunchiului. În ceea ce priveşte croiala,poţi opta pentru rochiile drepte,în colţuri sau pentru cele care pică lejer.

Pentru femeia pară

Femeile care au corpul în formă de pară ai nevoie de o rochie care să îţi pună în evidenţă partea superioară a corpului. Aşadar,poţi opta pentru o rochie neagră cu spatele gol sau decoltată,pentru a atrage atenţia asupra umerilor şi bustului.

Pentru femeia măr

Talia este problema ta,aşadar o rochie care îţi defineşte această zonă a corpului va crea iluzia unui abdomen mai plat. De asemenea,poţi pune accentul pe partea superioară a corpului prin optarea pentru elementele florale.

Pentru femeia clepsidră

O rochie mulată îţi va pune în evidenţă formele corpului. Nu te sfii să îmbraci o astfel de rochie,deoarece nu vei arăta deloc rău în ea.